Isnin, Ogos 01, 2011

SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita

 

dikala aku tengah struggle (~) nak exam esok.. Aku pon tejumpa la segmen nih. Teringin nak join, dan aku telah pon join. Hehe.

So, kepada sesapa nak join, click jer pic atas nih.

segmen ni ada dua, satu untuk lelaki, satu lagi untuk perempuan. Pilih ikut mode anda yer.

:)

11 ulasan:

farah hanim berkata...

saye dtg dr sgmnt blogger gurl :D

a i m z berkata...

thnks..

simple.story berkata...

thnx follow ;) done tu follow kamo jgak ;)

SaveTheWorld berkata...

dah follow

zareliqa afiqa berkata...

yuhuu!! Iqa dtg terjah cnie dari segmen luna lanun^^
salam perkenalan ya! :)
Jemput singgah baca & komen2 entry :D

http://zareliqaafiqa.blogspot.com

M'Rie R'Nie berkata...

BlogWalking Marathon from Segmen Mari Menambah Follower by Luna Lanun. Salam perkenalan.

~aYu~ berkata...

salam kenal. dr segmen sama. dh follow. jemput singgah blog sy tak seberapa tu.:)

Aimie Diyanna Benignant berkata...

Salam Ramadhan,
Aimie datang dari segmen yang sama. Baru ada masa nak terjah awak2 semua. Maaf late. Comel je blog awak kan :)

Sudi2 lah follow saya semula ok :)
SAYA AIMIE DIYANNA BUKAN YUNA!

http://imedianna.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

Golden Rose berkata...

salam perkenalan...singgah dari segmen luna lanun...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

petuapakar berkata...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

IntaNBerliaN berkata...

Salam..

sori lambat terjah dr segmen yg sama.. ramai sgt, tak sempat nak terjah semua.. :-)

Dah follow awk.. :-)

btw.. Selamat hari raya.. (^_^)

kalau sudi, follow la blog saya.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

typo ur name