Rabu, Ogos 03, 2011

nate hijo nih ! !

Assalamualaikum.

Sesungguhnya. Disaat ini aku amat la geram! Eeeeeeeeeeeee. 

Aku benci la dengan serangga hijau nih. Dia macam nyamuk jugak, tapi lagi liar dari nyamuk, lagi kecik dari nyamuk. Banyak gila kowt. Ni, kat bilik aku dah kurang sikit serangga hijau tuh. Tu pon sebab tutup lampu. 

aku curik dafi fb KMC sesi 2011/2012.

Kalau bukak lampu ? Alamatnya jadi macam dekat luar bilik aku laa. Aku nak story pon. Macam tak logic pulak.

Nak tau ? aku panggil serangga hijau tu, BINATANG lah, senang sikit. Kat luar bilik aku enn.. Fuhh. Banyak giler binatang tuh. Kalau keluar bilik, memang kena pakai google+mask tak pon macam yang angkasawan pakai tu.

Kalau binatang tu gigit, memang sakit la weh. Lebih dari nyamuk O.o.. sampai ada bekas dia gigit. Lagi banyak garu, lagi la banyak parut yang ada. 

Tensionnya akuu. Huwaaa

Kalo ada sesapa yang tau pasal binatang nih, aku montak tolongggg sangat story sikit macammana nak hapuskan binatang nih. 

Arghhhhh. Aku tension! Dengar lagi bebudak menjerit pasal binatang tu.
Dikala ini, aku memang tak leh nak study wehh. 

Cikgu! Saya mintak maaf bebanyak. Saya memang nak tidoo ja malam ni. Ni suma binatang hijau punya pasal! Arghhh.

4 ulasan:

Marina berkata...

binatang hijau tu nak study same2 kot...hehe..jgn marah yer...

ahkak marina membacer di sini...

www.marinafazli.blogspot.com

a i m z berkata...

hehe. ya la kot..:)

~aLoNg~ berkata...

charlie la tu,, lagi kecik dari nyamuk kan?
dah biasa da kena gigit,

a i m z berkata...

owh. style la nama dia. huhu..

typo ur name