Khamis, Februari 16, 2012

FaceBook vs Ukhwah





Assalamualaikum..

Aku tak faham kenapa ?


Aku dengar cerita, pensyarah telah diarahkan untuk block laman sosial facebook! Arggh.. Telah pun seminggu lebih aku tak online? Tapi, Alhamdulillah.. Aku masih hidup. Cumanya, tiada kelengkapan sidikit. Hehehe..


Pointnya, aku tetap mencuba buka FaceBook setiap hari. Walaupun kena block. (tapi tu sebelum aku tau kena block lah). Aku yakin bebudak KMK pon akan buat benda yang sama. Kan ? ?


Ianya sama sahaja dengan . . . . 



Google . .


Why not? Kita terus mencuba bersuara dengan sahabat yang tidak mahu bercakap dengan kita? sepertimana kita cuba search FaceBook tiap tiap hari even kena block.





For the sake of ukhwah.









WHY?






6 ulasan:

NurAmirah JusoH berkata...

hehe..um btol tu...tp try g cc...xleh nk bka fb...adkh itu kne block k kmk jgk??huhu..msti x..fbore kne hacked kot pah...

a i m z berkata...

haha..kat cc memang buleh..
memang kena block. atas arahan sapa ntah..

NurAmirah JusoH berkata...

mmg pom...sep2 kmk laa...huhu

miss vanilla berkata...

HUHU . sedih kn . rasa cm hari2ku ta ckup sempurna la kalu ta bleh on9 pesbuk .

a i m z berkata...

amboiii @miss vanilla
sakannn.. hahaha

NURUL NADIA ROSLAN berkata...

kikiki arahan kementerian la selalunya. dulu pon kena block jugekk facebook myspace semua.

typo ur name