Ahad, Disember 02, 2012

5 JAM



Assalamualaikum.


Tadi aku ada meeting SHE101. Start pukul 9.30 pagi sampai lah 2.30 petang. Lama tak? 5 jam tuu. Meeting paling lama dalam hidup aku. Huhuhu. Kumpulan aku semua ada 7 orang. Tapi yang datang 5 orang ja..

At first, try prektis untuk sketsa. Tak cukup orang, so tak seberapa best la.. 

Lepas tu, kami bincang pasal minus one untuk persembahan Boria 1 Malaysia. Cari punya cari, at last jumpa jugak. Tapi kena edit la lagu tu sebab melodi tak sama dengan lagu. Hehe. Apakah ini? Done for the minus one. Thanks to Cheng Han yang mengeditnya.

Then, try menari sikit sikit. Alhamdulillah. Dah nampak sikit secara kasar perjalanan untuk hari persembahan nanti. Ni pulak.. Thanks to Fatihah, Anas dan Choon Yeong..

Aku pulak? Aku mereka skrip dan lirik. Alhamdulillah.. Skrip dan lirik diterima oleh ahli kumpulan. HAHAHAHA.




Alhamdulillah... Sikit saja lagi untuk prektis habis habisan! Dan persembahan pada 20/12 nih, inshaAllah akan buat sesungguh hati. Ngeh ngeh ngeh...


Wassalaam.

2 ulasan:

Cinta Misteri berkata...

Ada occasion apa ni? Goodluck yep

a i m z berkata...

@Cinta Misteri
persembahan untuk subjek hubungan etnik..hehe

typo ur name