Jumaat, Disember 28, 2012

Sahabat


Assalamualaikum.


Mungkin aku lambat post benda nih. Tapi disebabkan hang sahabat terbaik yang penah aku ada. Aku nak jugak post. Haha.

Aku kenai Farah sejak aku darjah 6. Kenapa darjah 6 baru kenai? Sebab aku berpindah randah sekolah. Hee. Masa darjah 5 aku pindah pi sekolah dekat rumah aku, SK Bukit Choras. Cerita? panjang. malas.  Cikgu penolong kanan tuh bagi aku kelas last kot. Dakpe lah ada pon dua kelas ja. So, masa darjah 6 la aku naik kelasnya dan berkenalan dengan bebudak kelas tu. Haha.

Tak funny oke. Aku cuak gila masuk kelas tuh. Maklum laaa aku segak time tuh. Muahaha, tak boleh belah betoi. Masa tu la gamaknya aku berkenalan dengan Farah. Mungkin, sebab aku tak ingat dah. Haha. 

Disebabkan Farah kata masa aku masuk kelas tuh, aku ni tak pandang dia.. Aku nak bagitau la kan, aku memang saja duduk segroup dengan hang masa kelas sains sebab aku suka tengok hang. Haha. Bukan les oke. Aku suka cara dia, nampak matured. Haha. *puji melambung pehal?*

Seingat aku la, masa form 3 kot aku rapat sket ngan Farah. Masa skola rendah besa besa ja. Hihi. Hari berganti hari. 

Tau dak... Tima Kasih weh, jadi kawan aku. Baca suma mesej mesej aku yang tak ketahuan tuh. Bagi semangat bila aku down gila, rerasa aku time tu form 2 kot. Tima kasih weh, aku tak lupa ayat hang. Menitik ayaq mata jugak la baca mesej hang. Huhu. Tima kasih bagi aku idea memacam. Tima kasih, sudi baca masalah aku. Tima Kasih weh. Kat hang ja aku leh camtu. Haha.


To : Farah Zawani Bt. Zulkifli.



Kawan ngan sahabat tu lain, member apa lagi kan. Aku tak banyak kawan, sahabat pon sikit. Bukan semua kawan itu sahabat aku, bukan semua member tu kawan aku. Doesn't mean that yang hanya kawan tu tak baik, baik kot.. Cuma aku ja yang tak mampu nak jadi sahabat untuk mereka mereka. Mungkin. 

Sori kalo ada yang terasa. Kepada sahabat yang lain, mintak maap la tak mention. Lenkali aku mention pulak nah. Hehe.






2 ulasan:

nur berkata...

lain kali mention aku boleh?
lepastu msti ko ckp, 'hang sapa?'.haahaa.
susahkn nk dpt shbt y btol2 boleh dijdikan shbt dunia akhirat.shbt y baik akn sma2 bwak shbtny ke syurga.amin. ^^

a i m z berkata...

haha..bak nama..nak mention pasnih

typo ur name