Jumaat, Disember 07, 2012

Yang mana satu?

samsung galaxy mini VS samsung galaxy mini 2


Assalamualaikum..


Hayy. Aku telah meng'cup' henpon abang ipar aku. Haha. Balik esok baru dapat henpon tuh. Asbab aku nak henpon tu bukan la sebab aku ni gila henpon baru, henpon tash tash sekerin ka hapa. Tapi sebab henpon aku rosak. Siriesss. Huhu. Kalau aku nak henpon yang orang kata henpon pandai tu, dah lama aku beli yang baru guna duit PT! Sedih woo. Skang ni pon dok guna henpon kak aku, tak best.. Henpon aku hat rosak tu 10 kali ganda bestnya.


Cuma, aku tak tau lah henpon mana satu hat aku nak ambik tuh. Mini ka Mini 2 ntah. Haha. Tak dop keje dah aku nih. Balik nanti tengok ja lah. Aku terima seadanya, asalkan buleh snap pic, dengar mp3 sudah la.. Huhu. 



Hari sabtu 8/12/12. Jemput la datang rumah aku kat kota sarang semut. Kenduri kawen kak aku. Kalau sesapa yang dok dekat Penang tuu, pi la USM na, pada tarikh yang sama jugak 8/12/12.. Dengar kata PM nak pi USM, jelajah janji ditepati katanya? Aku tengok khemah dah pasang. BESAR BESAR pulak tuuu. Kalu runtuh tuu tak tau la nak kata jadi lagumana. 




Lastly. Time post ni dah di post. Aku mungkin dah on the way balik rumah aku. Naik bas dari USM - Sg. Nibong - Alor Setar - Kota Sarang Semut. Doakan aku selamat sampai rumah yer. Hee. <3 u..


Wassalaam.


2 ulasan:

nur berkata...

semoga selmt smpai..hp? eh,aku xtahu sgt pasal gadget ni.tp pe kata 1 ko bg aku? eh?? boleh lah kan? :D

a i m z berkata...

bnyak cantikk..hahahaha..aku nak guna lahh.dah la tertinggal charger hp nokia lakk.huhu

typo ur name