Rabu, Jun 20, 2012

Dua tahun..


Assalamualaikum...

Aku budak PDT. Pior PDT, second intake lagi. HAHA. Tak taulah aku perlu bangga atau tak. Sebab majoriti budak PDT ni tak pandai - tambah la second intake macam aku. Result SPM hancuss, tak layak masuk matrik pon. Tapi ramai yang oke, kantoi sikit kat paper chemistry or add math, i guess. :)

Dan sekarang. I am ex-KMKian. 

Sebenaqnya...

Betul.
Aku rindu student life kat KMK. Rindu kat member member yang banyak merajuk, sakit hati ngan aku. Rindu nak buat tutorial. Rindu nak tido dalam kuliah. Rindu cekgu cekgu. Nak nages. T.T Aku rindu bebudak PDT. Rindu bebudak C1P4. (suka pulak merindu rindu, eishh)

Aku bukan la ada kenangan manis masam masin sangat pon kat KMK. Tapi.. Eh, banyak jugak kenangan. Banyak first time dekat KMK. Dua tahun, bukan la sat masanya.. (sat=sekejap) 

Dekat KMK la aku belajaq untuk kawan dengan member member aku skang ni. Belajaq semua lahh. Math, chem, physics, sains komp, menjahit!.. HEHE. Kat KMK jugak laa first time main futsal, main hoki. Walopon tak menang, tapi best..

KMK. Tempat aku merasa diri dewasa. 
Wassalaam..

6 ulasan:

Al-kausar berkata...

sebak aku bace post mung pah. aku pon rindu kmk.

~Sweet Honesty~ berkata...

rindu rinduan jadi kenang kenangann..(^_^)

a i m z berkata...

sebak??haha..tetiba ja aku rindu kmk.. :'(

a i m z berkata...

hee. betull..

Hasrina berkata...

sorry pdt tu apa

a i m z berkata...

PDT - program dua tahun
kat matrik. :)

typo ur name