Rabu, April 24, 2013

Terseksa kerana dia



Assalamualaikum..


Akhirnya aku telah pergi menambah power kacamataku itu. Dek kerana ingin menukar lens itu, aku terpaksa meninggalkan kacamataku itu kepada kak long yang kerja di situ. Hihi. Skema~

Akibatnya, dalam kuliah psikologi, aku hanya mendengar tanpa melihat skrin di depan. Perit jugak rasa nak menengok tanpa spex mata kesayangan. The best is, semua orang aku nampak comel comel hari ni. Hahaha. Harap esok aku dah buleh dapat pakai spex aku balik. 



Terseksa tanpa dia. Truly,

1 ulasan:

Cik Tia berkata...

hehe .. saya tak suka pakai spek. tapi sekarang dah selesa dengannya. lens pun saya pakai. next semester , saya nak ganti2 pakai. kejap lens , kejap spek :)

typo ur name