Selasa, Julai 31, 2012

Seandainya kau tahu




Lirik Lagu Vierra – Seandainya

Kelak kau ‘kan menjalani hidupmu sendiri

Melukai kenangan yang telah kita lalui
Yang tersisa hanya aku sendiri di sini
Kau akan terbang jauh menembus awan
Memulai kisah baru tanpa diriku

Reff:

Seandainya kau tahu ku tak ingin kau pergi
Meninggalkan ku sendiri bersama bayanganku
Seandainya kau tahu aku ‘kan selalu cinta
Jangan kau lupakan kenangan kita selama ini

Kelak kau ‘kan menjalani hidupmu sendiri

Melukai kenangan yang telah kita lalui
Kau akan terbang jauh menembus awan
Memulai kisah baru tanpa diriku
http://akhza.com/liriklagu
Back to Reff:
Selama ini…
Back to Reff:
Selama ini



Akceli, aku nak bagi lagi nih kat member aku kat matrik.. Kausar dan Hazinie Pauzi.
Nak tau dak.. 

Kausar


aku? dan Gnie

Kalau buleh laa, aku bebetoi takmau depa quit matrik. Aku nak sangat depa menghabiskan pengajian kat Kolej Matrikulasi Kedah (KMK) bersama sama ngan geng pistachioo kami tuu. Bila aku dengaq lagu nih, otometik aku tingat kat Gnie.. Dia wat keputusan nak quit terlalu cepat kot. Hehe. Aku sedih kottt.. 
Time study week pon, aku tingat kat gnie. Huhu.. Masa study week sem 1, salu study ngan Gnie n Mirah said kat bilik aku.. Kan? Kan?? Time tu rasa tingin sangat nak amek exam sekali ngan depa suma. Iskk iskk.. Tingin sangat nak berpisah di metrik bersama sama..


member!


Ac, Mirah Said, Jah, Mirah Jusoh, Gnie, dan Kausar. Ketahuilah bahawa aku sangat menyayangi hampa. HEHE. =)).
Apapon, rezeki masing masing. Aku tak mau Gnie ngan Sar quit matrik teqa mana pon, dah tertulis rezeki depa kat situ. Kami kat sini.. 



Wassalam..

2 ulasan:

yana halim berkata...

takpe. rezeki masing2 x sama. yg penting, semua org dpt habiskan pengajian masing2. :)

Adylia Qarissa berkata...

manisnya :)

typo ur name