Selasa, Mei 03, 2011

Post Keboringan


salam.

Aku tak rasa rajin hari ni. Kenapa? Aku pon tak tau. :I
28.5 ni dah nak kena g kmk. hurmm, dah dekat tuu. tapi, aku tak ready ag. Tak baca buku ag. Tak prepare apa apa pon. Takkan la sikit pon aku tak bley nak stdy. Padahal aku dah belajar sikit2 masa PDT dulu. Apa kena ngan aku nih!! Arghhhhh.. Tensionnya aku!!



Akceli.. Aku rasa berat nak g kmk pada 28/5/11. Sebabnya, tym tu sekolah baru mula cuti.
Thats mean, aku tak bley bercuti cuti dengan femlli aku. Huargh!!
Yang paling aku tak suka, siblings aku mesti akan gi shopping, makan sedap.


Dan, kak aku InsyaAllah dijadualkan akan bertunang pada 4/6/11. Seminggu lepas aku gi kmk.
What is this?? kazen aku tunang, aku bley gi. Kak aku tunang, takkan aku tak bley gi..
isk..isk..isk...
Apalah nasib aku. Selalu sajer tertinggal di sini sana. huhu.
aku pasti, bukan aku sorang ja yang mengalami menda menda camni. Ramai ag yg merana. :) kan? kan?




cuba buat muka hepi. cuba buat muka tak sabar nak masuk kelas. aku cuba, try, test!!!!!!
hepi macam ikan kapi


sokong dikau ikan kapi!!

2 ulasan:

faten suhaida berkata...

hiii cikpah!
jumpa 28 ni..haha bdk mgulng pun 28 jgk..hikhik
nice to meet u :P

a i m z berkata...

okeh boss..
dah dpt surat ka?

typo ur name