Rabu, Oktober 19, 2011

Setelah setahun berada di Kolej Matrikulasi Kedah !

Aku tak berani menjanjikan pointer yang tinggi.
Aku tak berani berjanji bahawa aku akan ada di KMK pada semester yang akan datang.

Huuuuuuuuuuuwaaaaaaaaaaaaaaaa

Padanlah dengan muka aku kan. Sapa suruh main main dalam kuliah. Sapa suruh tak buat tutorial sendiri. Sapa suruh ponteng easy fizik. Sapa suruh pi klinik time badan masih sehat walafiat. Kan dah miss kelas fizik. Sapa suruh tak mensyukuri nikmat sehat yang ALLAH bagi. Bila dah sakit baru nak menyesal.

Semuanya sapa suruh! Padahai diri sendiri yang tak mengawal nafsu untuk online 99 jam, makan 44 jam, tido 55 jam.

Kalau buleh aku nak gtau mak and abah yang aku tak mau mak and abah letak harapan yang tinggi kat aku. *sad*


Berusahalah selagi waktu masih ada. =)
Berusaha hingga ke titisan ayaq mata terlast!
Jangan hampakan harapan mak abah.

3 ulasan:

Cik Cura berkata...

study lah ye. nanti kalau tak dapat kos apa yang kia nak kat university menyesal.

a i m z berkata...

@Cik Cura
hehe..yupp. stdy2!

haziniey Paulo berkata...

mmg sifat mnusia x m'syukuri nikmat bhagia dgn mlakukan perkara yg x b'manfaat..cth nyer aimz...:P

typo ur name