Ahad, Oktober 23, 2011

I call them . .


Assalamualaikum.....

Outing day + hepi besday. :)

Aku and member just g Cmart ja. Dah takda istilah beli belah menghabiskan elaun (bagi aku kot) sebab aku nak spend my elaun untuk makan =)


this is me. AIMZ
disebabkan lighting yang terlampau, muka aku menjadi begitu. Atau mungkin disebabkan cahaya keimanan yang terpancar? ngeh. ngeh. ngeh. perasan

we.

Ni sapa pullak ? ? Nak ja menyemak ngan aku kan.. =) 


kek sapa nih ? ?

Ni la kek yang kami beli untuk Amirah Said. Kecik sajer.. Nak beli yang besar nanti tak habis pulak. Nak beli yang mahal tak cukup bajet. =) Tapi kek ni sedap. Terasa lapaq pulak!


this is Jaizah. call her JAH.
Sambil menunggu ketibaan pengantin. Ter.serlah. wajah jelita yang sangat kelaparan. Walau cuba buat muka slamber, tapii aku tau hang lapaq. Muahaha.

Hazinie Paulo. opps! Hazinie Pauzi laaa...
Muka habis hepi tuu. Macam la besday dia. =) psss. Muka dia lepas kenyang memang hepi semacam. peliks.

Hazinie aka Jinie and besday girl - mirah said-
Gnie nie.. Nak jugak laa tiup lilin tuu. Kata nak bagi kat someone kek tuu. Tup tup, dia yang habehkan. :| kesian . . .

we are KMK-ian
nih balik KMK jalan kaki ja dari KFC. Nak naik teksi, rasa macam membazir. Jalan kaki itu lebih baik. buleh bakar bakar lemak jugak =)
erk. perjalanan sebenar adalah 1 KM. -dan la nak pecah lemak- 

ni la kawan aku. yang depan sekali tu Myrah Jusoh.

Dalam perjalanan balik KMK, tejumpa la jalan yang cantik. dengan pokok getah ditepi jalan. Santik giler la wey. Dulu aku memang penah berangan nak jalan di jalan yang macam kat gambaq tuu. sweettss.


Asimah Ghazali. call her AC disinii....

Jalan TAR baru kot ehh. Sebab tu nampak cantik.. eh, bukan Jalan TAR tempat shopping tu, jalan tar jaa.. 

Kawan aku tang terbalik. eh. Terbaik lah.

Terbaik ka? wat eva lah. Tapi, thanks for being my prend. Kalau ampa takda, aku mungkin tak kekal kat sini wehh. Bukan ayat sedih tapi hanya pembohongan semata mata. Muahaha. :)


Padang KMK

Apa motif gambar nih? Aku just nak sempitkan kat sini, KMK ka, KMPP kaa, KMM kaaaa, kakaka kaa. semuanya ada padang. Kan? ka kolej matrik lain tak da padang? =)  tak tau, aku stdy kat KMK ja, hehe..


Just nak mengingatkan. Dalam hati sapa yang tauuu. kita sedih kaa. kita hepi kaa. kita geram ka.. =) Even diri sendiri pon tak tau nak mentafsirkan perasaan tu, tetambah la orang lain kan.. Dihati ini, hanya Tuhan yang tahu..

betui dak mirah said? Hehe. sori tak ucap besday. tu suma dah plan dari awai lagi.

.v.


moral gambar last. Dalam hati sapa yang tauu. Jangan terasa. Jangan ambil hati. semua, eh bukan semua yang aku taip tu bukan la betul betul. 
Sesetengahnya hanya la igauan, gurauan, merapuan semata mata.


sekian.

2 ulasan:

cik xeyrah berkata...

besh nya mirah dpt kek :)

a i m z berkata...

@cik xeyrah
haha.untonglaa ada kawan ingat besday. kahkahkah :D

typo ur name