Selasa, November 01, 2011

Bermulanya episod baru . .


Assalamualaikum.

Lama dah rasanya tak update. =) kan..

Aku skang ni baru ja lepas exam FIZIK KERTAS 1 pukul 3.30 petang tadi. Best pulak jawab soalan objektif. Bulat bulat, pastu guna pensil 2B untuk lorek jawapan kat kertas jawapan OMR. =) hehe.

Exam yang lain, Matematik, Sains Komputer. Aku rasa, memang susah. Tak da la susah sangat, Cuma susah payah la aku nak kira. Ngee. Banyak mistake yang aku dah buat. Memang salah aku pon kan. . :) sapa suruh tak stadi banyak banyak . .

buruk ka tulisan aku ? ?


Walaupun aku tak yakin sangat yang aku akan ada lagi kat KMK semester yang akan mendatang dengan penuh mimpi ngeri. Aku nak jugak bagitau, aku akan memulakan semester 2 ni di kelas S2K1T1 A ß (panjang kan nama kelas aku)

walaupun mungkin tak lama, aku nak jugak bagitau. Kot kot la ada yang dapat sekelas dengan aku. =)

Episod baru akan bermula. Tak lama lagi. =) wish my classmate ok ok belaka.

Paper Kimia -à Hari Khamis ( 3/11/2011)

6 ulasan:

Si qusowt berkata...

jgn give up ya
goodluck!

Ezreen Zainol berkata...

weyh,hang .kursus kulinari pun susah,tambahla course hang.
study smart.aku sokong hang.yeah!pipah boleh!pipah boleh.go pipah,go! XD

a i m z berkata...

ngee..
tengkiu sbb memberiku semangat. :)(:

Cik Cura berkata...

chaiyok2 adik

kertas kimia ye fizik ye
penin akak dengar.. =.=

kajaharuna berkata...

all the best bebeh:)

a i m z berkata...

haha..
tengkiu kakak kakak!

typo ur name