Khamis, Ogos 01, 2013

kejutan budaya


assalamualaikum..


ya. aku la orang yang terkena kejutan budaya tuh. sejak sejak aku mengambil keputusan untuk hidup di bandar. eh, further my study at USM we lead. from kampung to penang. of kos lah budaya tu lain kan. hahaha.

tapi. ni lain..

semalam 31.7 aku dikejutkan seprise belated besday dari member member aku... ohh. memang aku tak bajet la depa nak celebrate kann.. tercengang aku time depa masuk bawak kek 4 slice siap dengan lilin sekali. dominos pon ada. hahaha. kejutan budaya.

ni kali ke 2 besday aku dicelebrate. 1st time kat matrik, 2nd kat usm. huhu.. aku memang tak besa nak sambut besday besday nih.. biasanya just wish ja.. see, culture shock kan..

thanks to my friends.. tak terucap kata kata maneh untuk hampa.. :D nak nangeh sebenaqnya, tapi tak tkeluaq. hahaha.

ps :
lain kali tak payah la celebrate camtuh..kalo besday orang lain tak pa la. huhu..
aku tak kisah member aku ingat ka tak besday aku, wish or not.. just be my friends and be a good one dah cukup bagi aku. sebab tu aku tak expose sangat birthdate aku. :)

apa pun, thanksss.. really from heart, appreciate it much.. ;)




Published with Blogger-droid v2.0.10

2 ulasan:

Cik Khairyyna :) berkata...

Awat x nanges pah?kalu tak dah buat video dah.kekekekekekek

Zahrah Qaisara berkata...

untunglah ,, jeles aku :'( hahahaha ..

typo ur name