Rabu, September 26, 2012

Perempuan Hot



Bagi aku la kan.. Pompuan hot adalah mereka yang...



CANTIK atau COMEL vs CUN

Ni biasa laa.. Orang yang come lote memang hot laa, salu dapat tumpuan kot.. Tapi yang hot ni bukan la yang jenis gedik yer..

LEMAH LEMBUT
Aku suka tengok pompuan yang cakapnya lemah lembut. Tambah tambah kalo dia tu cun, come, cantik.. Bukan yang lembik tuu. Lemah lembut ni dari segi cakap dia, perbuatan..


PANDAI MEMASAK

Ni mmg la sangat hott.. Tambah tambah kalo pompuan ni style ganas sikit. Tak expect dia pandai masak yang sedap sedap. Aku memang tak pandai masak laa. Haha.


ADA KEMAHIRAN

Kemahiran yang jarang jarang pompuan leh buat la, yg selalunya lelaki punya keja. Macam prepair barang letrik, format laptop, apa lagi haa? ha, repair keta kaa.. Haha. Aku respek giler la kat pompuan yang tau buat keja keja nih.


SELALU ADA IDEA

Maksud aku, yang ada idea bernas dan gila gila yang tak penah orang lain pikiaq. Haha. Contohnya.. Aku pon tak tau, sebab aku bukan jenis ada idea gila. 


TOUGH

Aku rasa dia hot. Tough.. Haha. Makna tough bagi aku? Aku pon kurang pasti. Muahahaha.




Kepada perempuan perempuan yang takda ciri ciri seperti di atas.. Jangan risau. Setiap orang ada kelebihan memasing. Tak hot? Tak paa.. Mungkin ampa ada ciri ciri perempuan comel, baik, etc etc.. Hehe..



Sekian sahaja entri merapu dariku.




2 ulasan:

mies miera berkata...

aq rasa aq hot kot...hahahhha

a i m z berkata...

HAHAHAHA,..
hot hot...

typo ur name